top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

๐•ƒ๐•’๐•˜๐• ๐•ค ๐••๐•– ๐”ฝ๐•’๐•Ÿฬƒ๐•’๐•“๐•–ฬ & ๐•ƒ๐• ๐•ค ๐•†๐•๐•š๐•ง๐• ๐•ค๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’–๐’Š๐’•๐’›๐’Š๐’„๐’‰๐’• ๐’—๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐’Œ๐’‚๐’Ž๐’†๐’“๐’” ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’˜๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’†๐’ ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’… ๐’›๐’Š๐’‹๐’. ๐‘บ๐’๐’Ž๐’Ž๐’Š๐’ˆ๐’† ๐’‰๐’†๐’ƒ๐’ƒ๐’†๐’ ๐’–๐’Š๐’•๐’›๐’Š๐’„๐’‰๐’• ๐’๐’‘ ๐’…๐’† ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’‚๐’•๐’Œ๐’‚๐’๐’• ๐’๐’‡ ๐’…๐’† ๐’‘๐’“๐’๐’Ž๐’†๐’๐’‚๐’…๐’† ๐’†๐’ ๐’…๐’† ๐’›๐’†๐’†.

๐‘จ๐’๐’…๐’†๐’“๐’† ๐’๐’‘ ๐’‰๐’†๐’• ๐’›๐’˜๐’†๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’… ๐’๐’‡ ๐’…๐’† ๐’ƒ๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’•๐’–๐’Š๐’. ๐‘ฌ๐’“ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’๐’๐’Œ ๐’†๐’๐’Œ๐’†๐’๐’† ๐’Œ๐’‚๐’Ž๐’†๐’“๐’” ๐’…๐’Š๐’† ๐’๐’—๐’†๐’“ ๐’†๐’†๐’ ๐’•๐’–๐’Š๐’๐’•๐’‹๐’† ๐’ƒ๐’†๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’Œ๐’Œ๐’†๐’.

๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’‰๐’†๐’†๐’ ๐’–๐’Š๐’•๐’ˆ๐’†๐’ƒ๐’“๐’†๐’Š๐’… ๐’๐’๐’•๐’ƒ๐’Š๐’‹๐’• ๐’Ž๐’๐’†๐’• ๐’‹๐’† ๐’˜๐’†๐’ ๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’ ๐’Š๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’†๐’™ ๐‘ณ๐’‚๐’ˆ๐’๐’” ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’…๐’‚๐’• ๐’†๐’“ ๐’—๐’๐’‚๐’Œ ๐’๐’‚๐’‚๐’”๐’• ๐’๐’Š๐’ˆ๐’•.

๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’Š๐’” ๐’ˆ๐’†๐’Ž๐’‚๐’Œ๐’Œ๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’ƒ๐’†๐’“๐’†๐’Š๐’Œ๐’ƒ๐’‚๐’‚๐’“ ๐’—๐’Š๐’‚ ๐’†๐’†๐’ ๐’‘๐’๐’๐’“๐’•๐’‹๐’†.

๐‘ซ๐’‚๐’‚๐’“ ๐’Ž๐’‚๐’ˆ ๐’‹๐’† ๐’–๐’Š๐’•๐’†๐’“๐’‚๐’‚๐’“๐’… ๐’๐’๐’Œ ๐’—๐’†๐’“๐’•๐’๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’‚๐’‚๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’›๐’˜๐’†๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’….โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™

๐‘ป๐’‰๐’† ๐’—๐’Š๐’†๐’˜ ๐’‡๐’“๐’๐’Ž ๐’•๐’‰๐’† ๐’“๐’๐’๐’Ž๐’” ๐’„๐’‚๐’ ๐’ƒ๐’† ๐’—๐’†๐’“๐’š ๐’…๐’Š๐’‡๐’‡๐’†๐’“๐’†๐’๐’•.

๐‘บ๐’๐’Ž๐’† ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐’—๐’Š๐’†๐’˜๐’” ๐’๐’‡ ๐’•๐’‰๐’† ๐’”๐’•๐’“๐’†๐’†๐’• ๐’”๐’Š๐’…๐’† ๐’๐’“ ๐’•๐’‰๐’† ๐’‘๐’“๐’๐’Ž๐’†๐’๐’‚๐’…๐’† ๐’‚๐’๐’… ๐’•๐’‰๐’† ๐’”๐’†๐’‚.

๐‘ถ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’” ๐’๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’‘๐’๐’๐’ ๐’๐’“ ๐’•๐’‰๐’† ๐’„๐’๐’–๐’“๐’•๐’š๐’‚๐’“๐’….

๐‘ป๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’”๐’๐’Ž๐’† ๐’“๐’๐’๐’Ž๐’” ๐’•๐’‰๐’‚๐’• ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐’‚ ๐’ˆ๐’‚๐’“๐’…๐’†๐’.

๐’€๐’๐’– ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐’•๐’ ๐’•๐’‚๐’Œ๐’† ๐’•๐’‰๐’† ๐’—๐’†๐’“๐’š ๐’†๐’™๐’•๐’†๐’๐’”๐’Š๐’—๐’† ๐’ƒ๐’“๐’†๐’‚๐’Œ๐’‡๐’‚๐’”๐’• ๐’Š๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’†๐’™ ๐‘ณ๐’‚๐’ˆ๐’๐’” ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ, ๐’˜๐’‰๐’Š๐’„๐’‰ ๐’Š๐’” ๐’“๐’Š๐’ˆ๐’‰๐’• ๐’๐’†๐’™๐’• ๐’•๐’ ๐’Š๐’•.

๐‘ฐ๐’• ๐’Š๐’” ๐’†๐’‚๐’”๐’Š๐’๐’š ๐’‚๐’„๐’„๐’†๐’”๐’”๐’Š๐’ƒ๐’๐’† ๐’•๐’‰๐’“๐’๐’–๐’ˆ๐’‰ ๐’‚ ๐’ˆ๐’‚๐’•๐’†.

๐‘ถ๐’‡ ๐’„๐’๐’–๐’“๐’”๐’† ๐’š๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’”๐’•๐’‚๐’š ๐’‚๐’• ๐’•๐’‰๐’† ๐’‘๐’๐’๐’ ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’†.

You Might Also Like:
bottom of page