top of page

LORO PArque 

In 1972 opende ze de deuren als papegaaienpark, wat dan ook de letterlijke vertaling is van Loro Parque. Maar in de loop der jaren is het park uitgegroeid tot een dieren- en plantentuin van 13,5 hectare.

Loro Parque staat bekend voor de grootste dolfijnenshows van Europa. Eveneens is Loro Parque het eerste dierenpark ter wereld dat het ‘Animal Embassy’ milieucertificaat binnen haalde.
Alsook bezitten ze het allergrootste indoor pinguïnverblijf ter wereld. Er worden elke dag 18 dierenshows gegeven waaronder
6 papegaaienshows,
4 dolfijnenshows, 5 zeeleeuwenshows en wat het park nog unieker maakt zijn de orkashows waarvan 3 per dag.

Je kan hier best een volledige dag de tijd voor nemen om het park te ontdekken. Zo hoef je geen enkele show te missen. Er zijn nog zoveel andere dieren die je kan bezichtigen zoals: Tijgers, jaguars, slangen, gorilla’s, otters, haaien, rode panda’s, chimpansees, alligators, leguanen, schildpadden en nog zoveel meer.  

Loro parque is gelegen in Puerto Cruz. Dagelijks vertrekken er ook verschillende bussen vanuit de toeristische plaatsen zoals Playa Fañabé, Playa de las Americas, Los Christianos,… Bij aankoop van uw ticket wordt de opstapplaats meegedeeld.

Velen combineren de tickets van Loro Parque met Siam Park, hiervoor zijn de twin-tickets ideaal. Dit aan een tarief van €64,00 voor een volwassene en €43,50 voor kinderen tussen 6 en 11 jaar. Indien je enkel Loro Parque wil bezoeken is dit een tarief van €37,00 voor een volwassene en €25,00 voor kinderen tussen 6 en 11 jaar.

 

Kriebelt de nieuwgierigheid naar deze prachtige dieren?

Neem dan zeker eens een kijkje op de officiële website:

http://www.loroparque.com

Onderaan kan je op de ‘locatie’ klikken om via ‘Google maps’ de routebeschrijving te openen.

Loro  Parque - Tenerife
Loro  Parque - Tenerife
Loro  Parque - Tenerife
Loro  Parque - Tenerife
Loro  Parque - Tenerife
Loro  Parque - Tenerife
Loro  Parque - Tenerife
bottom of page