top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

๐•„๐•–๐•ฃ๐•”๐•’๐••๐•  ๐••๐•– ๐•ƒ๐• ๐•ค โ„‚๐•™๐•ฃ๐•š๐•ค๐•ฅ๐•š๐•’๐•Ÿ๐• ๐•ค


๐‘ถ๐’‘ ๐’›๐’๐’๐’…๐’‚๐’ˆ ๐’†๐’ ๐’…๐’Š๐’๐’”๐’…๐’‚๐’ˆ ๐’Š๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’Ž๐’‚๐’“๐’Œ๐’• ๐’•๐’–๐’”๐’”๐’†๐’ ๐Ÿ—๐’–๐ŸŽ๐ŸŽ ๐’†๐’ ๐Ÿ๐Ÿ’๐’–๐ŸŽ๐ŸŽ. ๐‘ฑ๐’† ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’Ž๐’‚๐’“๐’Œ๐’•๐’‹๐’† ๐’—๐’Š๐’๐’…๐’†๐’ ๐’๐’‘ ๐’…๐’† ๐‘จ๐’—๐’†๐’๐’Š๐’…๐’‚ ๐‘ด๐’‚๐’“๐’Š๐’•๐’Š๐’Ž๐’‚ ๐’๐’‚๐’‚๐’”๐’• ๐’‰๐’†๐’• โ€˜๐‘ฏ๐’๐’•๐’†๐’ ๐‘ฎ๐’“๐’‚๐’ ๐‘จ๐’“๐’๐’๐’‚โ€™. ๐‘ฐ๐’๐’…๐’Š๐’†๐’ ๐’‹๐’† ๐’Š๐’ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’๐’‡ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐’๐’‚๐’” ๐‘จ๐’Ž๐’†ฬ๐’“๐’Š๐’„๐’‚๐’” ๐’—๐’†๐’“๐’ƒ๐’๐’Š๐’‹๐’‡๐’• ๐’Š๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’Ž๐’‚๐’Œ๐’Œ๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’…๐’‚๐’• ๐’– ๐’…๐’† ๐’•๐’‚๐’™๐’Š ๐’๐’†๐’†๐’Ž๐’• ๐’๐’‚๐’‚๐’“ โ€˜๐’•๐’‰๐’† ๐’Ž๐’‚๐’“๐’Œ๐’†๐’• ๐’Š๐’ ๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ช๐’‰๐’“๐’Š๐’”๐’•๐’Š๐’‚๐’๐’๐’”โ€™.

โ€‹๐‘ฏ๐’Š๐’†๐’“ ๐’—๐’Š๐’๐’… ๐’‹๐’† ๐’—๐’‚๐’ ๐’‚๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’„๐’‰๐’•๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’˜๐’†๐’“๐’Œ ๐’•๐’๐’• ๐’—๐’†๐’๐’† ๐’๐’‚๐’Ž๐’‚๐’‚๐’Œ๐’‘๐’“๐’๐’…๐’–๐’„๐’•๐’†๐’.


๐‘จ๐’๐’๐’† ๐’Ž๐’†๐’“๐’Œ๐’†๐’ ๐’…๐’Š๐’† ๐’‹๐’† ๐’‰๐’Š๐’†๐’“ ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’—๐’Š๐’๐’…๐’†๐’ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’๐’‚๐’Ž๐’‚๐’‚๐’Œ. ๐‘ณ๐’‚๐’‚๐’• ๐’‹๐’† ๐’…๐’–๐’” ๐’๐’Š๐’†๐’• ๐’—๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐’˜๐’Š๐’‹๐’” ๐’ƒ๐’“๐’†๐’๐’ˆ๐’†๐’ ๐’‚๐’๐’” ๐’†๐’†๐’ ๐’—๐’†๐’“๐’Œ๐’๐’‘๐’†๐’“ ๐’‹๐’† ๐’‘๐’“๐’๐’ƒ๐’†๐’†๐’“๐’• ๐’•๐’† ๐’๐’—๐’†๐’“๐’•๐’–๐’Š๐’ˆ๐’†๐’ ๐’‚๐’๐’” ๐’›๐’๐’ˆ๐’†๐’›๐’†๐’ˆ๐’…๐’† '๐’†๐’„๐’‰๐’•๐’‰๐’†๐’Š๐’…'.

โ€‹๐‘ป๐’๐’„๐’‰ ๐’Š๐’” ๐’…๐’†๐’›๐’† ๐’Ž๐’‚๐’“๐’Œ๐’• ๐’—๐’“๐’Š๐’‹ ๐’‘๐’๐’‘๐’–๐’๐’‚๐’Š๐’“.
โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™๐‘ถ๐’ ๐‘บ๐’–๐’๐’…๐’‚๐’š๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐‘ป๐’–๐’†๐’”๐’…๐’‚๐’š๐’”, ๐’•๐’‰๐’† ๐’Ž๐’‚๐’“๐’Œ๐’†๐’• ๐’Š๐’” ๐’ƒ๐’†๐’•๐’˜๐’†๐’†๐’ ๐Ÿ—:๐ŸŽ๐ŸŽ ๐’‚๐’Ž ๐’‚๐’๐’… ๐Ÿ:๐ŸŽ๐ŸŽ ๐’‘๐’Ž. ๐’€๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’‡๐’Š๐’๐’… ๐’•๐’‰๐’† ๐’Ž๐’‚๐’“๐’Œ๐’†๐’• ๐’๐’ ๐‘จ๐’—๐’†๐’๐’Š๐’…๐’‚ ๐‘ด๐’‚๐’“๐’Š๐’•๐’Š๐’Ž๐’‚ ๐’๐’†๐’™๐’• ๐’•๐’ ๐’•๐’‰๐’† "๐‘ฏ๐’๐’•๐’†๐’ ๐‘ฎ๐’“๐’‚๐’ ๐‘จ๐’“๐’๐’๐’‚". ๐‘ฐ๐’‡ ๐’š๐’๐’– ๐’‚๐’“๐’† ๐’”๐’•๐’‚๐’š๐’Š๐’๐’ˆ ๐’Š๐’ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’๐’“ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐’๐’‚๐’” ๐‘จ๐’Ž๐’†ฬ๐’“๐’Š๐’„๐’‚๐’”, ๐’Š๐’• ๐’Š๐’” ๐’†๐’‚๐’”๐’š ๐’•๐’ ๐’•๐’‚๐’Œ๐’† ๐’‚ ๐’•๐’‚๐’™๐’Š ๐’•๐’ "๐’•๐’‰๐’† ๐’Ž๐’‚๐’“๐’Œ๐’†๐’• ๐’Š๐’ ๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ช๐’‰๐’“๐’Š๐’”๐’•๐’Š๐’‚๐’๐’๐’”".

๐‘ฏ๐’†๐’“๐’† ๐’š๐’๐’– ๐’˜๐’Š๐’๐’ ๐’‡๐’Š๐’๐’… ๐’‡๐’“๐’๐’Ž ๐’„๐’“๐’‚๐’‡๐’•๐’˜๐’๐’“๐’Œ ๐’•๐’ ๐’Ž๐’‚๐’๐’š ๐’„๐’๐’–๐’๐’•๐’†๐’“๐’‡๐’†๐’Š๐’• ๐’‘๐’“๐’๐’…๐’–๐’„๐’•๐’”.


๐‘จ๐’๐’ ๐’ƒ๐’“๐’‚๐’๐’…๐’” ๐’š๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’‡๐’Š๐’๐’… ๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐’„๐’๐’–๐’๐’•๐’†๐’“๐’‡๐’†๐’Š๐’•. ๐‘บ๐’ ๐’…๐’๐’'๐’• ๐’ƒ๐’† ๐’‡๐’๐’๐’๐’†๐’… ๐’Š๐’‡ ๐’‚ ๐’”๐’†๐’๐’๐’†๐’“ ๐’•๐’“๐’Š๐’†๐’” ๐’•๐’ ๐’„๐’๐’๐’—๐’Š๐’๐’„๐’† ๐’š๐’๐’– ๐’‚๐’” ๐’”๐’-๐’„๐’‚๐’๐’๐’†๐’… '๐’‚๐’–๐’•๐’‰๐’†๐’๐’•๐’Š๐’„๐’Š๐’•๐’š'.

๐‘บ๐’•๐’Š๐’๐’, ๐’•๐’‰๐’Š๐’” ๐’Ž๐’‚๐’“๐’Œ๐’†๐’• ๐’Š๐’” ๐’’๐’–๐’Š๐’•๐’† ๐’‘๐’๐’‘๐’–๐’๐’‚๐’“.You Might Also Like:
bottom of page