top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

๐•๐•ฆ๐•Ÿ๐•˜๐•๐•– โ„™๐•’๐•ฃ๐•œ



๐‘ฑ๐’–๐’๐’ˆ๐’๐’† ๐‘ท๐’‚๐’“๐’Œ, ๐’†๐’†๐’ ๐’…๐’Š๐’†๐’“๐’†๐’๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’—๐’‚๐’ ๐Ÿ•,๐Ÿ“ ๐’‰๐’†๐’„๐’•๐’‚๐’“๐’† ๐’ˆ๐’“๐’๐’๐’• (๐’…๐’† ๐’๐’‚๐’‚๐’Ž ๐’—๐’†๐’“๐’Œ๐’๐’‚๐’‘๐’• ๐’›๐’Š๐’„๐’‰๐’›๐’†๐’๐’‡ ๐’‚๐’) ๐’‰๐’†๐’• ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’Š๐’” ๐’‚๐’‚๐’๐’ˆ๐’†๐’๐’†๐’ˆ๐’… ๐’›๐’๐’‚๐’๐’” ๐’†๐’†๐’ ๐’‹๐’–๐’๐’ˆ๐’๐’†.

๐‘จ๐’๐’” ๐’‹๐’† ๐’…๐’๐’๐’“๐’‰๐’†๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’ˆ๐’‚๐’‚๐’• ๐’˜๐’‚๐’๐’…๐’†๐’ ๐’‹๐’† ๐’๐’—๐’†๐’“ ๐’Œ๐’“๐’๐’๐’Œ๐’†๐’๐’†๐’๐’…๐’† ๐’˜๐’†๐’ˆ๐’ˆ๐’†๐’•๐’‹๐’†๐’”, ๐’‰๐’๐’–๐’•๐’†๐’ ๐’ƒ๐’“๐’–๐’ˆ๐’‹๐’†๐’” ๐’†๐’ ๐’†๐’“ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’๐’๐’Œ ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’…๐’† ๐’Œ๐’๐’Š๐’Ž๐’‘๐’‚๐’“๐’„๐’๐’–๐’“๐’”๐’†๐’ ๐’›๐’๐’…๐’‚๐’• ๐’‹๐’† ๐’‹๐’†๐’›๐’†๐’๐’‡ ๐’†๐’„๐’‰๐’• ๐’Š๐’ ๐’†๐’†๐’ ๐’‹๐’–๐’๐’ˆ๐’๐’† ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’˜๐’‚๐’๐’†๐’.

๐‘ฌ๐’“ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’•๐’‚๐’๐’“๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’…๐’Š๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’•๐’† ๐’ƒ๐’†๐’›๐’Š๐’„๐’‰๐’•๐’Š๐’ˆ๐’†๐’ ๐’›๐’๐’‚๐’๐’” ๐’•๐’Š๐’‹๐’ˆ๐’†๐’“๐’”๐Ÿ…, ๐’‡๐’๐’‚๐’Ž๐’Š๐’๐’ˆ๐’โ€™๐’”๐Ÿฆฉ, ๐’ˆ๐’Š๐’ƒ๐’ƒ๐’๐’๐’”๐Ÿ’, ๐’‘๐’‚๐’‘๐’†๐’ˆ๐’‚๐’‚๐’Š๐’†๐’๐Ÿฆœ, ๐’๐’•๐’•๐’†๐’“๐’”๐Ÿฆฆ, ๐’๐’†๐’†๐’–๐’˜๐’†๐’๐Ÿฆ, ๐’‘๐’๐’†๐’Ž๐’‚โ€™๐’”๐Ÿ†, ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’…๐’† ๐’”๐’๐’๐’“๐’•๐’†๐’ ๐’—๐’๐’ˆ๐’†๐’๐’” ๐’†๐’ ๐’‚๐’‘๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’๐’๐’ˆ ๐’›๐’๐’—๐’†๐’†๐’ ๐’Ž๐’†๐’†๐’“.

๐‘จ๐’๐’” ๐’‹๐’† ๐’Š๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’ƒ๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’Œ๐’๐’Ž๐’• ๐’ˆ๐’‚ ๐’‹๐’† ๐’…๐’๐’๐’“ ๐’‰๐’†๐’• ๐’‘๐’‚๐’“๐’‚๐’…๐’Š๐’‹๐’” ๐’—๐’‚๐’ ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’…๐’† ๐’—๐’๐’ˆ๐’†๐’๐’”. ๐’๐’† ๐’—๐’๐’Š๐’†๐’ˆ๐’†๐’ ๐’๐’๐’” ๐’…๐’–๐’” ๐’‚๐’๐’” ๐’‹๐’† ๐’…๐’† ๐’Œ๐’‚๐’๐’” ๐’‰๐’†๐’ƒ๐’•... ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’‹๐’† ๐’›๐’† ๐’†๐’†๐’๐’” ๐’๐’‘ ๐’‹๐’† ๐’‚๐’“๐’Ž ๐’๐’‚๐’•๐’†๐’ ๐’›๐’Š๐’•๐’•๐’†๐’.




โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™


๐‘ฑ๐’–๐’๐’ˆ๐’๐’† ๐‘ท๐’‚๐’“๐’Œ, ๐’‚๐’ ๐’‚๐’๐’Š๐’Ž๐’‚๐’ ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’๐’‡ ๐Ÿ•.๐Ÿ“ ๐’‰๐’†๐’„๐’•๐’‚๐’“๐’†๐’” (๐’•๐’‰๐’† ๐’๐’‚๐’Ž๐’† ๐’‚๐’๐’“๐’†๐’‚๐’…๐’š ๐’“๐’†๐’—๐’†๐’‚๐’๐’” ๐’Š๐’•๐’”๐’†๐’๐’‡) ๐’•๐’‰๐’† ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’Š๐’” ๐’๐’‚๐’Š๐’… ๐’๐’–๐’• ๐’๐’Š๐’Œ๐’† ๐’‚ ๐’‹๐’–๐’๐’ˆ๐’๐’†.

๐‘ฐ๐’‡ ๐’š๐’๐’– ๐’ˆ๐’ ๐’•๐’‰๐’“๐’๐’–๐’ˆ๐’‰ ๐’•๐’‰๐’† ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’š๐’๐’– ๐’˜๐’‚๐’๐’Œ ๐’๐’ ๐’˜๐’Š๐’๐’…๐’Š๐’๐’ˆ ๐’“๐’๐’‚๐’…๐’”, ๐’˜๐’๐’๐’…๐’†๐’ ๐’ƒ๐’“๐’Š๐’…๐’ˆ๐’†๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’—๐’‚๐’“๐’Š๐’๐’–๐’” ๐’„๐’๐’Š๐’Ž๐’ƒ๐’Š๐’๐’ˆ ๐’„๐’๐’–๐’“๐’”๐’†๐’”


๐’”๐’ ๐’•๐’‰๐’‚๐’• ๐’š๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’“๐’†๐’‚๐’๐’๐’š ๐’Š๐’Ž๐’‚๐’ˆ๐’Š๐’๐’† ๐’š๐’๐’–๐’“๐’”๐’†๐’๐’‡ ๐’Š๐’ ๐’‚ ๐’‹๐’–๐’๐’ˆ๐’๐’†.

๐‘ป๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐’๐’–๐’Ž๐’†๐’“๐’๐’–๐’” ๐’‚๐’๐’Š๐’Ž๐’‚๐’๐’” ๐’•๐’ ๐’”๐’†๐’† ๐’”๐’–๐’„๐’‰ ๐’‚๐’” ๐’•๐’Š๐’ˆ๐’†๐’“๐’”๐Ÿ…, ๐’‡๐’๐’‚๐’Ž๐’Š๐’๐’ˆ๐’๐’”๐Ÿฆฉ, ๐’ˆ๐’Š๐’ƒ๐’ƒ๐’๐’๐’”๐Ÿ’, ๐’‘๐’‚๐’“๐’“๐’๐’•๐’”๐Ÿฆœ, ๐’๐’•๐’•๐’†๐’“๐’”๐Ÿฆฆ, ๐’๐’Š๐’๐’๐’”๐Ÿฆ, ๐’„๐’๐’–๐’ˆ๐’‚๐’“๐’”๐Ÿ†, ๐’…๐’Š๐’‡๐’‡๐’†๐’“๐’†๐’๐’• ๐’•๐’š๐’‘๐’†๐’” ๐’๐’‡ ๐’ƒ๐’Š๐’“๐’…๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’Ž๐’๐’๐’Œ๐’†๐’š๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’”๐’ ๐’Ž๐’–๐’„๐’‰ ๐’Ž๐’๐’“๐’†.

๐‘พ๐’‰๐’†๐’ ๐’š๐’๐’– ๐’†๐’๐’•๐’†๐’“ ๐’•๐’‰๐’† ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’š๐’๐’– ๐’ˆ๐’ ๐’•๐’‰๐’“๐’๐’–๐’ˆ๐’‰ ๐’•๐’‰๐’† ๐’‘๐’‚๐’“๐’‚๐’…๐’Š๐’”๐’† ๐’๐’‡ ๐’…๐’Š๐’‡๐’‡๐’†๐’“๐’†๐’๐’• ๐’ƒ๐’Š๐’“๐’…๐’”. ๐‘ป๐’‰๐’†๐’š ๐’‡๐’๐’š ๐’๐’๐’๐’”๐’† ๐’”๐’ ๐’Š๐’‡ ๐’š๐’๐’– ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐’•๐’‰๐’† ๐’„๐’‰๐’‚๐’๐’„๐’† ... ๐’š๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’๐’†๐’‚๐’—๐’† ๐’•๐’‰๐’†๐’Ž ๐’๐’ ๐’š๐’๐’–๐’“ ๐’‚๐’“๐’Ž.

You Might Also Like:
bottom of page