top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

โ„™๐•๐•’๐•ช๐•’ โ„๐• ๐•Ÿ๐••๐•’



๐‘ซ๐’Š๐’• ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’… ๐’Š๐’” ๐’‰๐’†๐’†๐’ ๐’‘๐’๐’‘๐’–๐’๐’‚๐’Š๐’“ ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐’…๐’†๐’ˆ๐’†๐’๐’† ๐’…๐’Š๐’† ๐’‰๐’Š๐’†๐’“ ๐’˜๐’Š๐’๐’๐’†๐’ ๐’”๐’–๐’“๐’‡๐’†๐’.


๐‘ซ๐’† ๐’Ž๐’†๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’†๐’“๐’—๐’‚๐’“๐’†๐’ ๐’”๐’–๐’“๐’‡๐’†๐’“๐’” ๐’ƒ๐’†๐’ˆ๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’›๐’Š๐’„๐’‰ ๐’Ž๐’†๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’ ๐’๐’‚๐’‚๐’“ ๐‘ฌ๐’ ๐‘ด๐’†ฬ๐’…๐’‚๐’๐’, ๐’‚๐’๐’‰๐’๐’†๐’˜๐’†๐’ ๐’‰๐’Š๐’†๐’“ ๐’‚๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐’๐’๐’”๐’•๐’Œ๐’‚๐’๐’• ๐’—๐’‚๐’ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐’๐’‚๐’” ๐‘จ๐’Ž๐’†ฬ๐’“๐’Š๐’„๐’‚๐’” ๐’•๐’๐’„๐’‰ ๐’ƒ๐’†๐’‰๐’๐’๐’“๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’˜๐’๐’“๐’…๐’• ๐’ˆ๐’†๐’”๐’–๐’“๐’‡๐’•.

๐‘ฑ๐’† ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’‰๐’Š๐’†๐’“ ๐’‰๐’†๐’• ๐’๐’๐’…๐’Š๐’ˆ๐’† ๐’Ž๐’‚๐’•๐’†๐’“๐’Š๐’‚๐’‚๐’ ๐’‰๐’–๐’“๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’†๐’—๐’†๐’๐’•๐’–๐’†๐’†๐’ ๐’๐’†๐’”๐’”๐’†๐’ ๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’ ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐’ˆ๐’†๐’•๐’‚๐’๐’†๐’๐’•๐’†๐’†๐’“๐’…๐’† ๐’Ž๐’†๐’๐’”๐’†๐’.


๐‘ซ๐’†๐’ˆ๐’†๐’๐’† ๐’…๐’Š๐’† ๐’๐’Š๐’†๐’—๐’†๐’“ ๐’๐’–๐’Š๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’Š๐’ ๐’…๐’† ๐’›๐’๐’ ๐’Œ๐’–๐’๐’๐’†๐’ ๐’ˆ๐’†๐’ƒ๐’“๐’–๐’Š๐’Œ ๐’Ž๐’‚๐’Œ๐’†๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐’๐’Š๐’ˆ๐’ƒ๐’†๐’…๐’…๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’‘๐’‚๐’“๐’‚๐’”๐’๐’๐’”, ๐’Ž๐’Š๐’•๐’” ๐’•๐’†๐’ˆ๐’†๐’ ๐’ƒ๐’†๐’•๐’‚๐’๐’Š๐’๐’ˆ.



โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™



๐‘ป๐’‰๐’Š๐’” ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’Š๐’” ๐’—๐’†๐’“๐’š ๐’‘๐’๐’‘๐’–๐’๐’‚๐’“ ๐’‡๐’๐’“ ๐’•๐’‰๐’๐’”๐’† ๐’˜๐’‰๐’ ๐’˜๐’‚๐’๐’• ๐’•๐’ ๐’”๐’–๐’“๐’‡.


๐‘ด๐’๐’”๐’• ๐’†๐’™๐’‘๐’†๐’“๐’Š๐’†๐’๐’„๐’†๐’… ๐’”๐’–๐’“๐’‡๐’†๐’“๐’” ๐’–๐’”๐’–๐’‚๐’๐’๐’š ๐’ˆ๐’ ๐’•๐’ ๐‘ฌ๐’ ๐‘ด๐’†ฬ๐’…๐’‚๐’๐’, ๐’‚๐’๐’•๐’‰๐’๐’–๐’ˆ๐’‰ ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’Š๐’” ๐’’๐’–๐’Š๐’•๐’† ๐’‚ ๐’๐’๐’• ๐’๐’‡ ๐’”๐’–๐’“๐’‡๐’Š๐’๐’ˆ ๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’†๐’‚๐’”๐’• ๐’”๐’Š๐’…๐’† ๐’๐’‡ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐’๐’‚๐’” ๐‘จ๐’Ž๐’†ฬ๐’“๐’Š๐’„๐’‚๐’”.

๐’€๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’“๐’†๐’๐’• ๐’•๐’‰๐’† ๐’๐’†๐’„๐’†๐’”๐’”๐’‚๐’“๐’š ๐’†๐’’๐’–๐’Š๐’‘๐’Ž๐’†๐’๐’• ๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’๐’… ๐’‘๐’๐’”๐’”๐’Š๐’ƒ๐’๐’š ๐’•๐’‚๐’Œ๐’† ๐’๐’†๐’”๐’”๐’๐’๐’” ๐’˜๐’Š๐’•๐’‰ ๐’•๐’‚๐’๐’†๐’๐’•๐’†๐’… ๐’‘๐’†๐’๐’‘๐’๐’†.


๐‘ป๐’‰๐’๐’”๐’† ๐’˜๐’‰๐’ ๐’‘๐’“๐’†๐’‡๐’†๐’“ ๐’•๐’ ๐’๐’‚๐’›๐’† ๐’Š๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’”๐’–๐’ ๐’„๐’‚๐’ ๐’–๐’”๐’† ๐’•๐’‰๐’† ๐’”๐’–๐’๐’ƒ๐’†๐’…๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’–๐’Ž๐’ƒ๐’“๐’†๐’๐’๐’‚๐’”, ๐’‚๐’ˆ๐’‚๐’Š๐’๐’”๐’• ๐’‘๐’‚๐’š๐’Ž๐’†๐’๐’•.


You Might Also Like:
bottom of page