top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

โ„™๐•๐•’๐•ช๐•’ ๐••๐•– ๐”ฝ๐•’๐•Ÿฬƒ๐•’๐•“๐•–ฬ


๐‘ด๐’†๐’• ๐’…๐’† ๐’‹๐’‚๐’“๐’†๐’ ๐’˜๐’†๐’“๐’… ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’—๐’๐’๐’๐’‘ ๐’๐’‘๐’ˆ๐’†๐’ƒ๐’๐’–๐’˜๐’….


๐‘ซ๐’† ๐’†๐’๐’๐’“๐’Ž๐’† ๐’“๐’๐’•๐’”๐’ƒ๐’๐’๐’Œ๐’Œ๐’†๐’ ๐’…๐’Š๐’† ๐’†๐’“ ๐’Š๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’ƒ๐’†๐’ˆ๐’Š๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐’‹๐’‚๐’“๐’†๐’ ๐Ÿ—๐ŸŽ ๐’๐’‚๐’ˆ๐’†๐’ ๐’Ž๐’‚๐’‚๐’Œ๐’•๐’†๐’ ๐’‘๐’๐’‚๐’‚๐’•๐’” ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’†๐’†๐’ ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’… ๐’†๐’ ๐’†๐’“ ๐’—๐’๐’๐’ˆ๐’…๐’† ๐’…๐’‚๐’‚๐’“๐’๐’‚ ๐’†๐’†๐’ ๐’ˆ๐’“๐’๐’•๐’† ๐’ƒ๐’๐’–๐’๐’†๐’—๐’‚๐’“๐’… ๐’Ž๐’†๐’• ๐’…๐’† ๐’๐’๐’…๐’Š๐’ˆ๐’† ๐’ƒ๐’‚๐’“๐’” ๐’†๐’ ๐’“๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’–๐’“๐’‚๐’๐’•๐’”.

๐‘ซ๐’† ๐’†๐’๐’Œ๐’†๐’๐’† ๐’‰๐’๐’•๐’†๐’๐’” ๐’…๐’Š๐’† ๐’†๐’“ ๐’•๐’๐’†๐’ ๐’”๐’•๐’๐’๐’…๐’†๐’ ๐’Œ๐’“๐’†๐’ˆ๐’†๐’ ๐’๐’‘ ๐’†๐’†๐’ ๐’Œ๐’๐’“๐’•๐’† ๐’•๐’Š๐’‹๐’… ๐’„๐’๐’๐’„๐’–๐’“๐’“๐’†๐’๐’•๐’Š๐’† ๐’†๐’ ๐’”๐’•๐’Š๐’๐’‚๐’‚๐’ ๐’Œ๐’˜๐’‚๐’Ž๐’†๐’ ๐’†๐’“ ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’…๐’† ๐’“๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’–๐’“๐’‚๐’๐’•๐’”, ๐’ƒ๐’‚๐’“๐’”, ๐’‰๐’๐’•๐’†๐’๐’” ๐’†๐’ ๐’‚๐’‘๐’‘๐’‚๐’“๐’•๐’†๐’Ž๐’†๐’๐’•๐’†๐’๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’†๐’™๐’†๐’ ๐’ƒ๐’Š๐’‹.

๐‘ต๐’–โ€ฆ ๐Ÿ๐ŸŽ ๐’‹๐’‚๐’‚๐’“ ๐’๐’‚๐’•๐’†๐’“ ๐’Š๐’” ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’—๐’๐’๐’๐’†๐’…๐’Š๐’ˆ ๐’‚๐’‡๐’ˆ๐’†๐’˜๐’†๐’“๐’Œ๐’•.

๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’… ๐’ƒ๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’‚๐’• ๐’—๐’๐’๐’“๐’๐’‚๐’Ž๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’–๐’Š๐’• ๐’—๐’–๐’๐’Œ๐’‚๐’๐’Š๐’”๐’„๐’‰๐’† ๐’“๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’๐’•๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’Š๐’” ๐’”๐’‚๐’Ž๐’†๐’๐’ˆ๐’†๐’”๐’•๐’†๐’๐’… ๐’Ž๐’†๐’• ๐’ˆ๐’†๐’Šฬˆ๐’Ž๐’‘๐’๐’“๐’•๐’†๐’†๐’“๐’… ๐’›๐’‚๐’๐’… ๐’–๐’Š๐’• ๐‘จ๐’‡๐’“๐’Š๐’Œ๐’‚.

๐‘ฝ๐’‚๐’๐’…๐’‚๐’‚๐’“ ๐’…๐’‚๐’• ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’ˆ๐’†๐’†๐’ ๐’…๐’๐’๐’Œ๐’†๐’“ ๐’›๐’‚๐’๐’… ๐’‰๐’†๐’†๐’‡๐’•, ๐’๐’†๐’• ๐’›๐’๐’‚๐’๐’” ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ป๐’๐’“๐’—๐’Š๐’”๐’„๐’‚๐’”.

๐‘จ๐’ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’†๐’“ ๐’๐’๐’ˆ ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’…๐’† ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’…๐’†๐’ ๐’Ž๐’†๐’• ๐’๐’‚๐’—๐’‚๐’›๐’‚๐’๐’… ๐’•๐’† ๐’—๐’Š๐’๐’…๐’†๐’ ๐’Š๐’ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’–๐’Š๐’•๐’†๐’“๐’”๐’• ๐’๐’‚๐’•๐’–๐’–๐’“๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’๐’๐’“๐’”๐’‘๐’“๐’๐’๐’ˆ.โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™.๐‘ถ๐’—๐’†๐’“ ๐’•๐’‰๐’† ๐’š๐’†๐’‚๐’“๐’”, ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’‰๐’‚๐’” ๐’ƒ๐’†๐’†๐’ ๐’‡๐’–๐’๐’๐’š ๐’ƒ๐’–๐’Š๐’๐’• ๐’–๐’‘.


๐‘ป๐’‰๐’† ๐’‰๐’–๐’ˆ๐’† ๐’ƒ๐’๐’–๐’๐’…๐’†๐’“๐’” ๐’•๐’‰๐’‚๐’• ๐’๐’‚๐’š ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’Š๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’†๐’‚๐’“๐’๐’š ๐Ÿ—๐ŸŽ๐’” ๐’ˆ๐’‚๐’—๐’† ๐’˜๐’‚๐’š ๐’•๐’ ๐’‚ ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’‚๐’๐’… ๐’‚ ๐’๐’‚๐’“๐’ˆ๐’† ๐’ƒ๐’๐’–๐’๐’†๐’—๐’‚๐’“๐’… ๐’‡๐’๐’๐’๐’๐’˜๐’†๐’… ๐’˜๐’Š๐’•๐’‰ ๐’•๐’‰๐’† ๐’๐’†๐’„๐’†๐’”๐’”๐’‚๐’“๐’š ๐’ƒ๐’‚๐’“๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’“๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’–๐’“๐’‚๐’๐’•๐’”.

๐‘ป๐’‰๐’† ๐’‡๐’†๐’˜ ๐’‰๐’๐’•๐’†๐’๐’” ๐’•๐’‰๐’‚๐’• ๐’˜๐’†๐’“๐’† ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’• ๐’•๐’‰๐’† ๐’•๐’Š๐’Ž๐’† ๐’ˆ๐’๐’• ๐’Š๐’๐’•๐’ ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’†๐’•๐’Š๐’•๐’Š๐’๐’ ๐’Š๐’ ๐’‚ ๐’”๐’‰๐’๐’“๐’• ๐’•๐’Š๐’Ž๐’† ๐’‚๐’๐’… ๐’ˆ๐’“๐’‚๐’…๐’–๐’‚๐’๐’๐’š ๐’”๐’†๐’—๐’†๐’“๐’‚๐’ ๐’“๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’–๐’“๐’‚๐’๐’•๐’”, ๐’ƒ๐’‚๐’“๐’”, ๐’‰๐’๐’•๐’†๐’๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’‚๐’‘๐’‚๐’“๐’•๐’Ž๐’†๐’๐’• ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’†๐’™๐’†๐’” ๐’˜๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’…๐’…๐’†๐’….

๐‘ต๐’๐’˜โ€ฆ ๐Ÿ๐ŸŽ ๐’š๐’†๐’‚๐’“๐’” ๐’๐’‚๐’•๐’†๐’“, ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’Š๐’” ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’†๐’•๐’†๐’๐’š ๐’‡๐’Š๐’๐’Š๐’”๐’‰๐’†๐’….

๐‘ป๐’‰๐’† ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’„๐’๐’๐’”๐’Š๐’”๐’•๐’” ๐’Ž๐’‚๐’Š๐’๐’๐’š ๐’๐’‡ ๐’—๐’๐’๐’„๐’‚๐’๐’Š๐’„ ๐’“๐’†๐’Ž๐’๐’‚๐’๐’•๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’Š๐’” ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’”๐’†๐’… ๐’๐’‡ ๐’”๐’‚๐’๐’… ๐’Š๐’Ž๐’‘๐’๐’“๐’•๐’†๐’… ๐’‡๐’“๐’๐’Ž ๐‘จ๐’‡๐’“๐’Š๐’„๐’‚.

๐‘ฏ๐’†๐’๐’„๐’†, ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’…๐’๐’†๐’” ๐’๐’๐’• ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐’…๐’‚๐’“๐’Œ ๐’”๐’‚๐’๐’…, ๐’‹๐’–๐’”๐’• ๐’๐’Š๐’Œ๐’† ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ป๐’๐’“๐’—๐’Š๐’”๐’„๐’‚๐’”.

๐‘จ๐’๐’•๐’‰๐’๐’–๐’ˆ๐’‰ ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐’”๐’•๐’Š๐’๐’ ๐’”๐’†๐’—๐’†๐’“๐’‚๐’ ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰๐’†๐’” ๐’˜๐’Š๐’•๐’‰ ๐’๐’‚๐’—๐’‚ ๐’”๐’‚๐’๐’… ๐’Š๐’ ๐’Š๐’•๐’” ๐’†๐’™๐’•๐’“๐’†๐’Ž๐’†๐’๐’š ๐’๐’‚๐’•๐’–๐’“๐’‚๐’ ๐’๐’“๐’Š๐’ˆ๐’Š๐’.You Might Also Like:
bottom of page