top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

โ„™๐•๐•’๐•ช๐•’ ๐••๐•– ๐•‹๐• ๐•ฃ๐•ง๐•š๐•ค๐•”๐•’๐•ค๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ป๐’๐’“๐’—๐’Š๐’”๐’„๐’‚๐’” ๐’Š๐’” ๐’ˆ๐’†๐’๐’†๐’ˆ๐’†๐’ ๐’Š๐’ ๐‘ช๐’๐’”๐’•๐’‚ ๐‘จ๐’…๐’†๐’‹๐’† ๐’๐’‚๐’‚๐’”๐’• ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ.

๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’… ๐’ƒ๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’‚๐’• ๐’—๐’๐’๐’“๐’๐’‚๐’Ž๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’–๐’Š๐’• ๐’—๐’–๐’๐’Œ๐’‚๐’๐’Š๐’”๐’„๐’‰๐’† ๐’“๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’๐’•๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’Š๐’” ๐’”๐’‚๐’Ž๐’†๐’๐’ˆ๐’†๐’”๐’•๐’†๐’๐’… ๐’Ž๐’†๐’• ๐’ˆ๐’†๐’Šฬˆ๐’Ž๐’‘๐’๐’“๐’•๐’†๐’†๐’“๐’… ๐’›๐’‚๐’๐’… ๐’–๐’Š๐’• ๐‘จ๐’‡๐’“๐’Š๐’Œ๐’‚.

๐‘ฝ๐’‚๐’๐’…๐’‚๐’‚๐’“ ๐’…๐’‚๐’• ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ป๐’๐’“๐’—๐’Š๐’”๐’„๐’‚๐’” ๐’ˆ๐’†๐’†๐’ ๐’…๐’๐’๐’Œ๐’†๐’“ ๐’›๐’‚๐’๐’… ๐’‰๐’†๐’†๐’‡๐’•.

๐‘จ๐’ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’†๐’“ ๐’๐’๐’ˆ ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’…๐’† ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’…๐’†๐’ ๐’Ž๐’†๐’• ๐’๐’‚๐’—๐’‚๐’›๐’‚๐’๐’… ๐’•๐’† ๐’—๐’Š๐’๐’…๐’†๐’ ๐’Š๐’ ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’–๐’Š๐’•๐’†๐’“๐’”๐’• ๐’๐’‚๐’•๐’–๐’–๐’“๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’๐’๐’“๐’”๐’‘๐’“๐’๐’๐’ˆ.


๐‘ป๐’†๐’“๐’˜๐’Š๐’‹๐’ ๐’‹๐’† ๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’–๐’Š๐’•๐’“๐’–๐’”๐’• ๐’๐’‘ ๐’‹๐’† ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’…๐’”๐’•๐’๐’†๐’ ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’‹๐’† ๐’†๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’†๐’“๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’„๐’๐’„๐’Œ๐’•๐’‚๐’Š๐’ ๐’ƒ๐’†๐’”๐’•๐’†๐’๐’๐’†๐’ ๐’…๐’Š๐’† ๐’•๐’๐’• ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐’‹๐’๐’– ๐’˜๐’๐’“๐’…๐’• ๐’ˆ๐’†๐’ƒ๐’“๐’‚๐’„๐’‰๐’• ๐’๐’‡ ๐’†๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’†๐’“๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’๐’‚๐’‘๐’†๐’“๐’Š๐’๐’ˆ ๐’…๐’‚๐’• ๐’˜๐’๐’“๐’…๐’• ๐’ˆ๐’†๐’ƒ๐’“๐’‚๐’„๐’‰๐’• ๐’Ž๐’†๐’• ๐’†๐’†๐’ ๐’ƒ๐’Š๐’‹๐’›๐’†๐’•๐’•๐’‚๐’‡๐’†๐’๐’•๐’‹๐’†. ๐‘ฌ๐’๐’Œ๐’†๐’๐’† ๐’Ž๐’†๐’•๐’†๐’“๐’” ๐’—๐’†๐’“๐’…๐’†๐’“ ๐’ƒ๐’†๐’—๐’Š๐’๐’…๐’†๐’ ๐’›๐’Š๐’„๐’‰ ๐’†๐’๐’Œ๐’†๐’๐’† ๐’•๐’†๐’“๐’“๐’‚๐’”๐’‹๐’†๐’” ๐’†๐’ ๐‘ด๐’„ ๐‘ซ๐’๐’๐’‚๐’๐’…๐’”.

๐‘ฉ๐’๐’—๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’… ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’†๐’“ ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’…๐’† ๐’•๐’๐’†๐’“๐’Š๐’”๐’•๐’Š๐’”๐’„๐’‰๐’† ๐’˜๐’Š๐’๐’Œ๐’†๐’๐’•๐’‹๐’†๐’” ๐’†๐’ ๐’“๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’–๐’“๐’‚๐’๐’•๐’” ๐’˜๐’‚๐’‚๐’“ ๐’‹๐’† ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’ˆ๐’†๐’๐’Š๐’†๐’•๐’†๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’Ž๐’๐’๐’Š๐’† ๐’–๐’Š๐’•๐’›๐’Š๐’„๐’‰๐’• ๐’๐’—๐’†๐’“ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ป๐’๐’“๐’—๐’Š๐’”๐’„๐’‚๐’” ๐’†๐’ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’Š๐’ ๐’…๐’† ๐’—๐’†๐’“๐’•๐’†..โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ป๐’๐’“๐’—๐’Š๐’”๐’„๐’‚๐’” ๐’Š๐’” ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’†๐’… ๐’Š๐’ ๐‘ช๐’๐’”๐’•๐’‚ ๐‘จ๐’…๐’†๐’‹๐’† ๐’๐’†๐’™๐’• ๐’•๐’ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ.

๐‘ป๐’‰๐’† ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’„๐’๐’๐’”๐’Š๐’”๐’•๐’” ๐’Ž๐’‚๐’Š๐’๐’๐’š ๐’๐’‡ ๐’—๐’๐’๐’„๐’‚๐’๐’Š๐’„ ๐’“๐’†๐’Ž๐’๐’‚๐’๐’•๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’Š๐’” ๐’„๐’๐’Ž๐’‘๐’๐’”๐’†๐’… ๐’๐’‡ ๐’”๐’‚๐’๐’… ๐’Š๐’Ž๐’‘๐’๐’“๐’•๐’†๐’… ๐’‡๐’“๐’๐’Ž ๐‘จ๐’‡๐’“๐’Š๐’„๐’‚.

๐‘ป๐’‰๐’‚๐’•'๐’” ๐’˜๐’‰๐’š ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ป๐’๐’“๐’—๐’Š๐’”๐’„๐’‚๐’” ๐’‰๐’‚๐’” ๐’๐’ ๐’…๐’‚๐’“๐’Œ ๐’”๐’‚๐’๐’….

๐‘จ๐’๐’•๐’‰๐’๐’–๐’ˆ๐’‰ ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐’”๐’•๐’Š๐’๐’ ๐’”๐’†๐’—๐’†๐’“๐’‚๐’ ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰๐’†๐’” ๐’˜๐’Š๐’•๐’‰ ๐’๐’‚๐’—๐’‚ ๐’”๐’‚๐’๐’… ๐’Š๐’ ๐’Š๐’•๐’” ๐’†๐’™๐’•๐’“๐’†๐’Ž๐’†๐’๐’š ๐’๐’‚๐’•๐’–๐’“๐’‚๐’ ๐’๐’“๐’Š๐’ˆ๐’Š๐’.


๐‘พ๐’‰๐’Š๐’๐’† ๐’š๐’๐’– ๐’“๐’†๐’”๐’• ๐’๐’ ๐’š๐’๐’–๐’“ ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’„๐’‰๐’‚๐’Š๐’“, ๐’š๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’๐’“๐’…๐’†๐’“ ๐’‚ ๐’…๐’†๐’๐’Š๐’„๐’Š๐’๐’–๐’” ๐’„๐’๐’„๐’Œ๐’•๐’‚๐’Š๐’ ๐’•๐’‰๐’‚๐’• ๐’Š๐’” ๐’ƒ๐’“๐’๐’–๐’ˆ๐’‰๐’• ๐’•๐’ ๐’š๐’๐’– ๐’๐’“ ๐’‚ ๐’…๐’†๐’๐’Š๐’„๐’Š๐’๐’–๐’” ๐’”๐’๐’‚๐’„๐’Œ ๐’•๐’‰๐’‚๐’• ๐’Š๐’” ๐’ƒ๐’“๐’๐’–๐’ˆ๐’‰๐’• ๐’˜๐’Š๐’•๐’‰ ๐’‚ ๐’”๐’Š๐’…๐’† ๐’•๐’‚๐’ƒ๐’๐’†. ๐‘จ ๐’‡๐’†๐’˜ ๐’Ž๐’†๐’•๐’†๐’“๐’” ๐’‡๐’–๐’“๐’•๐’‰๐’†๐’“ ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐’‚ ๐’‡๐’†๐’˜ ๐’•๐’†๐’“๐’“๐’‚๐’„๐’†๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐‘ด๐’„๐‘ซ๐’๐’๐’‚๐’๐’…๐’”.

๐‘จ๐’ƒ๐’๐’—๐’† ๐’•๐’‰๐’† ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐’”๐’†๐’—๐’†๐’“๐’‚๐’ ๐’•๐’๐’–๐’“๐’Š๐’”๐’• ๐’”๐’‰๐’๐’‘๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’“๐’†๐’”๐’•๐’‚๐’–๐’“๐’‚๐’๐’•๐’” ๐’˜๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’š๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’†๐’๐’‹๐’๐’š ๐’•๐’‰๐’† ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’Š๐’‡๐’–๐’ ๐’—๐’Š๐’†๐’˜ ๐’๐’‡ ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ป๐’๐’“๐’—๐’Š๐’”๐’„๐’‚๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐‘ท๐’๐’‚๐’š๐’‚ ๐’…๐’† ๐‘ญ๐’‚๐’ฬƒ๐’‚๐’ƒ๐’†ฬ ๐’Š๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’…๐’Š๐’”๐’•๐’‚๐’๐’„๐’†.


You Might Also Like:
bottom of page