top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

๐•€๐•”๐• ๐•• ๐••๐•– ๐•๐• ๐•ค ๐•๐•š๐•Ÿ๐• ๐•ค


๐‘ฐ๐’„๐’๐’… ๐’…๐’† ๐’๐’๐’” ๐‘ฝ๐’Š๐’๐’๐’” ๐’Š๐’” ๐’†๐’†๐’ ๐’‚๐’–๐’•๐’‰๐’†๐’๐’•๐’Š๐’†๐’Œ ๐’ˆ๐’†๐’›๐’†๐’๐’๐’Š๐’ˆ ๐’”๐’•๐’‚๐’…๐’‹๐’† ๐’˜๐’‚๐’‚๐’“ ๐’‹๐’† ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’”๐’‰๐’๐’‘๐’‘๐’†๐’ ๐’๐’‡ ๐’ˆ๐’†๐’›๐’†๐’๐’๐’Š๐’ˆ ๐’Š๐’†๐’•๐’” ๐’†๐’•๐’†๐’.


๐‘ฏ๐’Š๐’†๐’“ ๐’Š๐’” ๐’—๐’๐’๐’“๐’๐’‚๐’Ž๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’…๐’‚๐’ˆ๐’•๐’๐’†๐’“๐’Š๐’”๐’Ž๐’† ๐’…๐’–๐’” ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐’—๐’‚๐’๐’‚๐’—๐’๐’๐’… ๐’Š๐’” ๐’‰๐’†๐’• ๐’—๐’†๐’†๐’ ๐’“๐’–๐’”๐’•๐’Š๐’ˆ๐’†๐’“.

๐‘ซ๐’† ๐’‘๐’๐’‚๐’‚๐’•๐’”๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’˜๐’Š๐’‹๐’๐’†๐’ ๐’‘๐’“๐’๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’Š๐’” ๐’†๐’—๐’†๐’๐’†๐’†๐’๐’” ๐’†๐’†๐’ ๐’”๐’•๐’†๐’“๐’Œ๐’† ๐’‚๐’‚๐’๐’“๐’‚๐’…๐’†๐’“.

๐‘ฐ๐’„๐’๐’… ๐’…๐’† ๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฝ๐’Š๐’๐’๐’” ๐’‰๐’†๐’†๐’‡๐’• ๐’๐’‚๐’Ž๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ ๐’…๐’† ๐’ƒ๐’†๐’”๐’•๐’† ๐’˜๐’Š๐’‹๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’›๐’๐’‚๐’๐’” ๐’…๐’† ๐’๐’‚๐’‚๐’Ž ๐’—๐’‚๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’…๐’๐’“๐’‘ ๐’›๐’Š๐’„๐’‰๐’›๐’†๐’๐’‡ ๐’‚๐’ ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’‘๐’“๐’†๐’†๐’Œ๐’•.

๐‘ฐ๐’ ๐‘ฐ๐’„๐’๐’… ๐’…๐’† ๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฝ๐’Š๐’๐’๐’” ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’‹๐’† ๐’๐’๐’Œ ๐’†๐’†๐’ ๐’ƒ๐’†๐’›๐’๐’†๐’Œ๐’‹๐’† ๐’ƒ๐’“๐’†๐’๐’ˆ๐’†๐’ ๐’‚๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐’ˆ๐’“๐’๐’• โ€˜๐‘ช๐’–๐’†๐’—๐’‚ ๐’…๐’†๐’ ๐‘ฝ๐’Š๐’†๐’๐’•๐’โ€™ ๐’‰๐’Š๐’†๐’“๐’—๐’๐’๐’“ ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’‹๐’† ๐’ƒ๐’†๐’”๐’• ๐’—๐’๐’๐’“๐’‚๐’‡ ๐’“๐’†๐’”๐’†๐’“๐’—๐’†๐’“๐’†๐’.

๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’Œ๐’Š๐’๐’…๐’†๐’“๐’Ž๐’–๐’”๐’†๐’–๐’Ž โ€˜๐‘จ๐‘น๐‘ป๐’๐’‚๐’๐’…๐’š๐’‚โ€™ ๐’†๐’ โ€˜๐‘ด๐’–๐’”๐’†๐’ ๐‘ฎ๐’–๐’‚๐’๐’„๐’‰๐’†โ€™ ๐’Š๐’” ๐’๐’๐’Œ ๐’†๐’†๐’ ๐’ƒ๐’†๐’›๐’๐’†๐’Œ๐’‹๐’† ๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’….โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™๐‘ฐ๐’„๐’๐’… ๐’…๐’† ๐’๐’๐’” ๐‘ฝ๐’Š๐’๐’๐’” ๐’Š๐’” ๐’‚๐’ ๐’‚๐’–๐’•๐’‰๐’†๐’๐’•๐’Š๐’„ ๐’„๐’๐’›๐’š ๐’•๐’๐’˜๐’ ๐’˜๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’š๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’”๐’‰๐’๐’‘ ๐’๐’“ ๐’†๐’‚๐’• ๐’”๐’๐’Ž๐’†๐’•๐’‰๐’Š๐’๐’ˆ ๐’…๐’†๐’๐’Š๐’„๐’Š๐’๐’–๐’”.


๐‘ฏ๐’†๐’“๐’† ๐’Š๐’” ๐’Ž๐’‚๐’Š๐’๐’๐’š ๐’…๐’‚๐’š ๐’•๐’๐’–๐’“๐’Š๐’”๐’Ž, ๐’”๐’ ๐’Š๐’• ๐’Š๐’” ๐’Ž๐’–๐’„๐’‰ ๐’’๐’–๐’Š๐’†๐’•๐’†๐’“ ๐’‚๐’• ๐’๐’Š๐’ˆ๐’‰๐’•๐’‡๐’‚๐’๐’.

๐‘ป๐’‚๐’”๐’•๐’Š๐’๐’ˆ ๐’•๐’‰๐’† ๐’๐’๐’„๐’‚๐’ ๐’˜๐’Š๐’๐’†๐’” ๐’Š๐’” ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’‰๐’Š๐’ˆ๐’‰๐’๐’š ๐’“๐’†๐’„๐’๐’Ž๐’Ž๐’†๐’๐’…๐’†๐’….

๐‘ฐ๐’„๐’๐’… ๐’…๐’† ๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฝ๐’Š๐’๐’๐’” ๐’‰๐’‚๐’” ๐’•๐’‰๐’† ๐’ƒ๐’†๐’”๐’• ๐’˜๐’Š๐’๐’† ๐’Š๐’ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’‚๐’” ๐’•๐’‰๐’† ๐’๐’‚๐’Ž๐’† ๐’๐’‡ ๐’•๐’‰๐’† ๐’—๐’Š๐’๐’๐’‚๐’ˆ๐’† ๐’‚๐’๐’“๐’†๐’‚๐’…๐’š ๐’”๐’‘๐’“๐’†๐’‚๐’…๐’”.

๐‘ฐ๐’ ๐‘ฐ๐’„๐’๐’… ๐’…๐’† ๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฝ๐’Š๐’๐’๐’” ๐’š๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’—๐’Š๐’”๐’Š๐’• ๐’•๐’‰๐’† ๐’„๐’‚๐’—๐’† "๐‘ช๐’–๐’†๐’—๐’‚ ๐’…๐’†๐’ ๐‘ฝ๐’Š๐’†๐’๐’•๐’", ๐’Š๐’•'๐’” ๐’ƒ๐’†๐’•๐’•๐’†๐’“๐’Š๐’‡ ๐’š๐’๐’– ๐’ƒ๐’๐’๐’Œ ๐’Š๐’ ๐’‚๐’…๐’—๐’‚๐’๐’„๐’†.

๐‘ป๐’‰๐’† ๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’…๐’“๐’†๐’'๐’” ๐’Ž๐’–๐’”๐’†๐’–๐’Ž "๐‘จ๐‘น๐‘ป๐’๐’‚๐’๐’…๐’š๐’‚" ๐’‚๐’๐’… "๐‘ด๐’–๐’”๐’†๐’ ๐‘ฎ๐’–๐’‚๐’๐’„๐’‰๐’†" ๐’Š๐’” ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’˜๐’๐’“๐’•๐’‰ ๐’‚ ๐’—๐’Š๐’”๐’Š๐’•.You Might Also Like:
bottom of page