top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

๐•ƒ๐• ๐•ฃ๐•  โ„™๐•’๐•ฃ๐•ข๐•ฆ๐•–๐‘ณ๐’๐’“๐’ ๐‘ท๐’‚๐’“๐’’๐’–๐’† ๐’”๐’•๐’‚๐’‚๐’• ๐’ƒ๐’†๐’Œ๐’†๐’๐’… ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’…๐’† ๐’ˆ๐’“๐’๐’๐’•๐’”๐’•๐’† ๐’…๐’๐’๐’‡๐’Š๐’‹๐’๐’†๐’๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’” ๐’—๐’‚๐’ ๐‘ฌ๐’–๐’“๐’๐’‘๐’‚.

๐‘ฌ๐’—๐’†๐’๐’†๐’†๐’๐’” ๐’Š๐’” ๐‘ณ๐’๐’“๐’ ๐‘ท๐’‚๐’“๐’’๐’–๐’† ๐’‰๐’†๐’• ๐’†๐’†๐’“๐’”๐’•๐’† ๐’…๐’Š๐’†๐’“๐’†๐’๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’•๐’†๐’“ ๐’˜๐’†๐’“๐’†๐’๐’… ๐’…๐’‚๐’• ๐’‰๐’†๐’• โ€˜๐‘จ๐’๐’Š๐’Ž๐’‚๐’ ๐‘ฌ๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’”๐’”๐’šโ€™ ๐’Ž๐’Š๐’๐’Š๐’†๐’–๐’„๐’†๐’“๐’•๐’Š๐’‡๐’Š๐’„๐’‚๐’‚๐’• ๐’ƒ๐’Š๐’๐’๐’†๐’ ๐’‰๐’‚๐’‚๐’๐’…๐’†.


๐‘จ๐’๐’”๐’๐’๐’Œ ๐’ƒ๐’†๐’›๐’Š๐’•๐’•๐’†๐’ ๐’›๐’† ๐’‰๐’†๐’• ๐’‚๐’๐’๐’†๐’“๐’ˆ๐’“๐’๐’๐’•๐’”๐’•๐’† ๐’Š๐’๐’…๐’๐’๐’“ ๐’‘๐’Š๐’๐’ˆ๐’–๐’Šฬˆ๐’๐’—๐’†๐’“๐’ƒ๐’๐’Š๐’‹๐’‡ ๐’•๐’†๐’“ ๐’˜๐’†๐’“๐’†๐’๐’…. ๐‘ฌ๐’“ ๐’˜๐’๐’“๐’…๐’†๐’ ๐’†๐’๐’Œ๐’† ๐’…๐’‚๐’ˆ ๐Ÿ๐Ÿ– ๐’…๐’Š๐’†๐’“๐’†๐’๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’” ๐’ˆ๐’†๐’ˆ๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’๐’๐’…๐’†๐’“ ๐Ÿฆœ๐Ÿ” ๐’‘๐’‚๐’‘๐’†๐’ˆ๐’‚๐’‚๐’Š๐’†๐’๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’”, ๐Ÿฌ๐Ÿ’ ๐’…๐’๐’๐’‡๐’Š๐’‹๐’๐’†๐’๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’”, ๐Ÿ“ ๐’›๐’†๐’†๐’๐’†๐’†๐’–๐’˜๐’†๐’๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’” ๐’†๐’ ๐’˜๐’‚๐’• ๐’‰๐’†๐’• ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’๐’๐’ˆ ๐’–๐’๐’Š๐’†๐’Œ๐’†๐’“ ๐’Ž๐’‚๐’‚๐’Œ๐’• ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’…๐’† ๐’๐’“๐’Œ๐’‚๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’” ๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’—๐’‚๐’ ๐Ÿ‘ ๐’‘๐’†๐’“ ๐’…๐’‚๐’ˆ.โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™


๐‘ณ๐’๐’“๐’ ๐‘ท๐’‚๐’“๐’’๐’–๐’† ๐’Š๐’” ๐’Œ๐’๐’๐’˜๐’ ๐’‡๐’๐’“ ๐’•๐’‰๐’† ๐’๐’‚๐’“๐’ˆ๐’†๐’”๐’• ๐’…๐’๐’๐’‘๐’‰๐’Š๐’ ๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’” ๐’Š๐’ ๐‘ฌ๐’–๐’“๐’๐’‘๐’†.

๐‘ณ๐’๐’“๐’ ๐‘ท๐’‚๐’“๐’’๐’–๐’† ๐’Š๐’” ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’‡๐’Š๐’“๐’”๐’• ๐’‚๐’๐’Š๐’Ž๐’‚๐’ ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’Š๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’˜๐’๐’“๐’๐’… ๐’•๐’ ๐’๐’ƒ๐’•๐’‚๐’Š๐’ ๐’•๐’‰๐’† "๐‘จ๐’๐’Š๐’Ž๐’‚๐’ ๐‘ฌ๐’Ž๐’ƒ๐’‚๐’”๐’”๐’š" ๐’†๐’๐’—๐’Š๐’“๐’๐’๐’Ž๐’†๐’๐’•๐’‚๐’ ๐’„๐’†๐’“๐’•๐’Š๐’‡๐’Š๐’„๐’‚๐’•๐’†.


๐‘ป๐’‰๐’†๐’š ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐’•๐’‰๐’† ๐’๐’‚๐’“๐’ˆ๐’†๐’”๐’• ๐’Š๐’๐’…๐’๐’๐’“ ๐’‘๐’†๐’๐’ˆ๐’–๐’Š๐’ ๐’†๐’๐’„๐’๐’๐’”๐’–๐’“๐’† ๐’Š๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’˜๐’๐’“๐’๐’…. ๐‘ป๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐Ÿ๐Ÿ– ๐’‚๐’๐’Š๐’Ž๐’‚๐’ ๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’” ๐’†๐’—๐’†๐’“๐’š ๐’…๐’‚๐’š ๐’Š๐’๐’„๐’๐’–๐’…๐’Š๐’๐’ˆ ๐Ÿฆœ๐Ÿ” ๐’‘๐’‚๐’“๐’“๐’๐’• ๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’”, ๐Ÿฌ ๐Ÿ’ ๐’…๐’๐’๐’‘๐’‰๐’Š๐’ ๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’”, ๐Ÿ“ ๐’”๐’†๐’‚ ๐’๐’Š๐’๐’ ๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’˜๐’‰๐’‚๐’• ๐’Ž๐’‚๐’Œ๐’†๐’” ๐’•๐’‰๐’† ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ ๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’Ž๐’๐’“๐’† ๐’–๐’๐’Š๐’’๐’–๐’† ๐’‚๐’“๐’† ๐’•๐’‰๐’† ๐’๐’“๐’„๐’‚ ๐’”๐’‰๐’๐’˜๐’”, ๐Ÿ‘ ๐’๐’‡ ๐’˜๐’‰๐’Š๐’„๐’‰ ๐’‚๐’“๐’† ๐’‘๐’†๐’“ ๐’…๐’‚๐’š.


You Might Also Like:
bottom of page