top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

๐•ƒ๐• ๐•ค ๐”พ๐•š๐•˜๐•’๐•Ÿ๐•ฅ๐•–๐•ค


๐‘ซ๐’† ๐’๐’‚๐’‚๐’Ž ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’‘๐’“๐’†๐’†๐’Œ๐’• ๐’›๐’Š๐’„๐’‰๐’›๐’†๐’๐’‡ ๐’‚๐’โ€ฆ

๐’Ž๐’‚๐’‚๐’“ ๐’…๐’‚๐’ ๐’Ž๐’†๐’†๐’“ ๐’—๐’†๐’“๐’˜๐’Š๐’‹๐’›๐’†๐’๐’… ๐’๐’‚๐’‚๐’“ ๐’…๐’† โ€˜๐’ˆ๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’๐’•๐’Š๐’”๐’„๐’‰๐’†โ€™ ๐’“๐’๐’•๐’”๐’†๐’.


๐‘ซ๐’† ๐’๐’†๐’•๐’•๐’†๐’“๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’† ๐’—๐’†๐’“๐’•๐’‚๐’๐’Š๐’๐’ˆ ๐’—๐’‚๐’ ๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฎ๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’๐’•๐’†๐’” ๐’Š๐’” ๐’…๐’† ๐’“๐’†๐’–๐’›๐’†๐’.


๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฎ๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’๐’•๐’†๐’” ๐’ƒ๐’†๐’‰๐’๐’๐’“๐’• ๐’•๐’๐’• ๐’…๐’† ๐’ˆ๐’†๐’Ž๐’†๐’†๐’๐’•๐’† ๐‘บ๐’‚๐’๐’•๐’Š๐’‚๐’ˆ๐’ ๐’…๐’†๐’ ๐‘ป๐’†๐’Š๐’…๐’† ๐’†๐’ ๐’๐’Š๐’ˆ๐’• ๐’‚๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐’˜๐’†๐’”๐’•๐’Œ๐’–๐’”๐’•.

๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฎ๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’๐’•๐’†๐’” ๐’Š๐’” ๐’†๐’†๐’ ๐’“๐’–๐’”๐’•๐’Š๐’†๐’Œ ๐’†๐’ ๐’‚๐’‚๐’๐’ˆ๐’†๐’๐’‚๐’‚๐’Ž ๐’”๐’•๐’‚๐’…๐’‹๐’† ๐’‚๐’‚๐’ ๐’†๐’†๐’ ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’… ๐’Ž๐’†๐’• ๐’ˆ๐’๐’‚๐’”๐’‰๐’†๐’๐’…๐’†๐’“ ๐’˜๐’‚๐’•๐’†๐’“, ๐’†๐’—๐’†๐’๐’†๐’†๐’๐’” ๐’†๐’†๐’ ๐’Š๐’…๐’†๐’‚๐’๐’† ๐’…๐’–๐’Š๐’Œ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’๐’‡ ๐’๐’Ž ๐’…๐’๐’๐’‡๐’Š๐’‹๐’๐’†๐’ ๐’•๐’† ๐’”๐’‘๐’๐’•๐’•๐’†๐’.


โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™๐‘ป๐’‰๐’† ๐’๐’‚๐’Ž๐’† ๐’Š๐’” ๐’‚๐’๐’“๐’†๐’‚๐’…๐’š ๐’”๐’‘๐’“๐’†๐’‚๐’…๐’Š๐’๐’ˆ ๐’Š๐’•๐’”๐’†๐’๐’‡ ...

๐’ƒ๐’–๐’• ๐’“๐’†๐’‡๐’†๐’“๐’“๐’Š๐’๐’ˆ ๐’Ž๐’๐’“๐’† ๐’•๐’ ๐’•๐’‰๐’† "๐’ˆ๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’๐’•๐’Š๐’„" ๐’“๐’๐’„๐’Œ๐’”.


๐‘ป๐’‰๐’† ๐’๐’Š๐’•๐’†๐’“๐’‚๐’ ๐’•๐’“๐’‚๐’๐’”๐’๐’‚๐’•๐’Š๐’๐’ ๐’๐’‡ ๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฎ๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’๐’•๐’†๐’” ๐’Š๐’” ๐’•๐’‰๐’† ๐’ˆ๐’Š๐’‚๐’๐’•๐’”.


๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฎ๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’๐’•๐’†๐’” ๐’ƒ๐’†๐’๐’๐’๐’ˆ๐’” ๐’•๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’Ž๐’–๐’๐’Š๐’„๐’Š๐’‘๐’‚๐’๐’Š๐’•๐’š ๐’๐’‡ ๐‘บ๐’‚๐’๐’•๐’Š๐’‚๐’ˆ๐’ ๐’…๐’†๐’ ๐‘ป๐’†๐’Š๐’…๐’† ๐’‚๐’๐’… ๐’Š๐’” ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’†๐’… ๐’๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’˜๐’†๐’”๐’• ๐’„๐’๐’‚๐’”๐’•.

๐‘ณ๐’๐’” ๐‘ฎ๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’๐’•๐’†๐’” ๐’Š๐’” ๐’‚ ๐’“๐’–๐’”๐’•๐’Š๐’„ ๐’‚๐’๐’… ๐’‘๐’๐’†๐’‚๐’”๐’‚๐’๐’• ๐’•๐’๐’˜๐’ ๐’‚๐’• ๐’‚ ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’˜๐’Š๐’•๐’‰ ๐’„๐’“๐’š๐’”๐’•๐’‚๐’ ๐’„๐’๐’†๐’‚๐’“ ๐’˜๐’‚๐’•๐’†๐’“, ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’‚๐’ ๐’Š๐’…๐’†๐’‚๐’ ๐’…๐’Š๐’—๐’Š๐’๐’ˆ ๐’๐’๐’„๐’‚๐’•๐’Š๐’๐’ ๐’๐’“ ๐’•๐’ ๐’”๐’‘๐’๐’• ๐’…๐’๐’๐’‘๐’‰๐’Š๐’๐’”.


You Might Also Like:
bottom of page