top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

๐•„๐•’๐•ค๐•”๐•’๐‘ซ๐’† ๐’“๐’๐’–๐’•๐’† ๐’Š๐’ ๐‘ด๐’‚๐’”๐’„๐’‚ ๐’Š๐’” ๐’‚๐’ ๐’ƒ๐’†๐’˜๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’†๐’๐’”๐’˜๐’‚๐’‚๐’“๐’…๐’Š๐’ˆ ๐’๐’‘ ๐’›๐’Š๐’„๐’‰, ๐’•๐’Š๐’‹๐’…๐’†๐’๐’” ๐’…๐’† ๐’“๐’๐’๐’…๐’“๐’Š๐’• ๐’›๐’Š๐’† ๐’‹๐’† ๐’—๐’†๐’“๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’…๐’† ๐’Ž๐’๐’๐’Š๐’† ๐’ƒ๐’๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’, ๐’‘๐’‚๐’๐’Ž๐’ƒ๐’๐’Ž๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’Ž๐’๐’๐’Š๐’† ๐’–๐’Š๐’•๐’›๐’Š๐’„๐’‰๐’•๐’†๐’ ๐’—๐’‚๐’๐’–๐’Š๐’• ๐’…๐’† ๐’ƒ๐’†๐’“๐’ˆ๐’†๐’. ๐‘ฑ๐’† ๐’Œ๐’‚๐’ ๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’˜๐’†๐’ˆ ๐’‚๐’‡ ๐’†๐’ ๐’•๐’๐’† ๐’”๐’•๐’๐’‘๐’‘๐’†๐’ ๐’๐’‘ ๐’…๐’† ๐’Œ๐’๐’†๐’Š๐’๐’† ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ๐’Š๐’๐’ˆ๐’”.


๐‘ฐ๐’…๐’†๐’‚๐’‚๐’ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’Ž๐’๐’๐’Š๐’† ๐’‡๐’๐’•๐’โ€™๐’” ๐’•๐’† ๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’ ๐’๐’‡ ๐’๐’Ž ๐’•๐’† ๐’ˆ๐’†๐’๐’Š๐’†๐’•๐’†๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’Ž๐’๐’๐’Š๐’† ๐’–๐’Š๐’•๐’›๐’Š๐’„๐’‰๐’•.โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™


๐‘ป๐’‰๐’† ๐’“๐’๐’–๐’•๐’† ๐’Š๐’ ๐‘ด๐’‚๐’”๐’„๐’‚ ๐’Š๐’” ๐’‚๐’…๐’Ž๐’Š๐’“๐’‚๐’ƒ๐’๐’† ๐’Š๐’ ๐’Š๐’•๐’”๐’†๐’๐’‡, ๐’…๐’–๐’“๐’Š๐’๐’ˆ ๐’•๐’‰๐’† ๐’•๐’๐’–๐’“ ๐’š๐’๐’– ๐’˜๐’Š๐’๐’ ๐’”๐’†๐’† ๐’”๐’†๐’—๐’†๐’“๐’‚๐’ ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’Š๐’‡๐’–๐’ ๐’‡๐’๐’๐’˜๐’†๐’“๐’”, ๐’‘๐’‚๐’๐’Ž ๐’•๐’“๐’†๐’†๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’Š๐’‡๐’–๐’ ๐’—๐’Š๐’†๐’˜๐’” ๐’‡๐’“๐’๐’Ž ๐’•๐’‰๐’† ๐’Ž๐’๐’–๐’๐’•๐’‚๐’Š๐’๐’”.


๐’€๐’๐’– ๐’„๐’‚๐’ ๐’”๐’•๐’๐’‘ ๐’†๐’—๐’†๐’“๐’š ๐’๐’๐’˜ ๐’‚๐’๐’… ๐’•๐’‰๐’†๐’ ๐’‚๐’• ๐’•๐’‰๐’† ๐’”๐’Ž๐’‚๐’๐’ ๐’„๐’‚๐’“ ๐’‘๐’‚๐’“๐’Œ๐’”.


๐‘ฐ๐’…๐’†๐’‚๐’ ๐’‡๐’๐’“ ๐’•๐’‚๐’Œ๐’Š๐’๐’ˆ ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’Š๐’‡๐’–๐’ ๐’‘๐’Š๐’„๐’•๐’–๐’“๐’†๐’” ๐’๐’“ ๐’†๐’๐’‹๐’๐’š๐’Š๐’๐’ˆ ๐’•๐’‰๐’† ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’Š๐’‡๐’–๐’ ๐’—๐’Š๐’†๐’˜.You Might Also Like:
bottom of page