top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

๐•‹๐•–๐•Ÿ๐•–๐•ฃ๐•š๐•—๐•– โ„‚๐• ๐•ค๐•ฅ๐•’ ๐”ธ๐••๐•–๐•›๐•– - ๐•‹๐•ฃ๐•’๐•š๐•๐•–๐•ฃ ๐ŸŽฌ๐‘ฌ๐’†๐’ ๐’”๐’๐’†๐’‚๐’Œ ๐’‘๐’“๐’†๐’—๐’Š๐’†๐’˜ ๐’๐’—๐’†๐’“ ๐’‚๐’๐’๐’†๐’” ๐’˜๐’‚๐’• ๐’†๐’“ ๐’•๐’† ๐’›๐’Š๐’†๐’ ๐’Š๐’” ๐’Š๐’ ๐‘ช๐’๐’”๐’•๐’‚ ๐‘จ๐’…๐’†๐’‹๐’† ๐’†๐’ ๐’Ž๐’†๐’†๐’“...

๐‘ถ๐’—๐’†๐’“ ๐’†๐’๐’Œ ๐’–๐’๐’Š๐’†๐’Œ ๐’‘๐’๐’†๐’Œ๐’‹๐’†, ๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’… ๐’๐’‡ ๐’•๐’๐’†๐’“๐’Š๐’”๐’•๐’Š๐’”๐’„๐’‰๐’† ๐’•๐’“๐’†๐’Œ๐’‘๐’๐’†๐’Š๐’”๐’•๐’†๐’“ ๐’Œ๐’๐’Ž๐’†๐’ ๐’†๐’“ ๐’ƒ๐’Š๐’๐’๐’†๐’๐’Œ๐’๐’“๐’• ๐’†๐’†๐’ ๐’Œ๐’๐’“๐’•๐’‡๐’Š๐’๐’Ž๐’”.

๐‘ฎ๐’“๐’‚๐’‚๐’ˆ ๐’˜๐’Š๐’ ๐’Š๐’Œ ๐’‰๐’Š๐’†๐’“๐’Ž๐’†๐’† ๐’Š๐’†๐’…๐’†๐’“๐’† ๐’“๐’†๐’Š๐’›๐’Š๐’ˆ๐’†๐’“ ๐’˜๐’‚๐’“๐’Ž ๐’Ž๐’‚๐’Œ๐’†๐’ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’‰๐’–๐’ ๐’‚๐’‚๐’๐’”๐’•๐’‚๐’‚๐’๐’…๐’† ๐’“๐’†๐’Š๐’” ๐’๐’‚๐’‚๐’“ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’†.โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™๐‘จ ๐’”๐’๐’†๐’‚๐’Œ ๐’‘๐’“๐’†๐’—๐’Š๐’†๐’˜ ๐’๐’‡ ๐’†๐’—๐’†๐’“๐’š๐’•๐’‰๐’Š๐’๐’ˆ ๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’Š๐’” ๐’•๐’ ๐’”๐’†๐’† ๐’Š๐’ ๐‘ช๐’๐’”๐’•๐’‚ ๐‘จ๐’…๐’†๐’‹๐’† ๐’‚๐’๐’… ๐’Ž๐’๐’“๐’† ...

๐‘บ๐’‰๐’๐’“๐’• ๐’‡๐’Š๐’๐’Ž๐’” ๐’˜๐’Š๐’๐’ ๐’ƒ๐’† ๐’‘๐’–๐’ƒ๐’๐’Š๐’”๐’‰๐’†๐’… ๐’”๐’๐’๐’ ๐’‚๐’ƒ๐’๐’–๐’• ๐’†๐’—๐’†๐’“๐’š ๐’–๐’๐’Š๐’’๐’–๐’† ๐’”๐’‘๐’๐’•, ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’๐’“ ๐’•๐’๐’–๐’“๐’Š๐’”๐’• ๐’‚๐’•๐’•๐’“๐’‚๐’„๐’•๐’Š๐’๐’.

๐‘ฐ ๐’˜๐’๐’–๐’๐’… ๐’๐’Š๐’Œ๐’† ๐’•๐’ ๐’Ž๐’‚๐’Œ๐’† ๐’†๐’—๐’†๐’“๐’š ๐’•๐’“๐’‚๐’—๐’†๐’๐’†๐’“ ๐’†๐’๐’•๐’‰๐’–๐’”๐’Š๐’‚๐’”๐’•๐’Š๐’„ ๐’‚๐’ƒ๐’๐’–๐’• ๐’•๐’‰๐’†๐’Š๐’“ ๐’–๐’‘๐’„๐’๐’Ž๐’Š๐’๐’ˆ ๐’•๐’“๐’Š๐’‘ ๐’•๐’ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’†.


You Might Also Like:
bottom of page