top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

ยกโ„๐• ๐•๐•’!๐‘ด๐’†๐’†๐’“ ๐’…๐’‚๐’ ๐Ÿ๐ŸŽ ๐’‹๐’‚๐’‚๐’“ ๐’ˆ๐’†๐’๐’†๐’…๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’ƒ ๐’Š๐’Œ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’Œ๐’†๐’๐’๐’†๐’.


๐‘ด๐’Š๐’๐’”๐’•๐’†๐’๐’” ๐’†ฬ๐’†ฬ๐’ ๐’Œ๐’†๐’†๐’“ ๐’‘๐’†๐’“ ๐’‹๐’‚๐’‚๐’“ ๐’—๐’†๐’“๐’•๐’๐’†๐’‡๐’…๐’† ๐’Š๐’Œ ๐’†๐’๐’Œ๐’†๐’๐’† ๐’˜๐’†๐’Œ๐’†๐’ ๐’Š๐’ ๐‘ช๐’๐’”๐’•๐’‚ ๐‘จ๐’…๐’†๐’‹๐’†.

๐’๐’ ๐’‰๐’†๐’ƒ ๐’Š๐’Œ ๐’…๐’๐’๐’“ ๐’…๐’† ๐’‹๐’‚๐’“๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’†๐’ ๐’…๐’Š๐’• ๐’‘๐’“๐’‚๐’„๐’‰๐’•๐’Š๐’ˆ ๐’†๐’Š๐’๐’‚๐’๐’… ๐’Œ๐’–๐’๐’๐’†๐’ ๐’—๐’†๐’“๐’Œ๐’†๐’๐’๐’†๐’.

๐‘ฏ๐’Š๐’†๐’“๐’Ž๐’†๐’† ๐’…๐’†๐’†๐’๐’…๐’† ๐’Š๐’Œ ๐’Ž๐’Š๐’‹๐’ ๐’†๐’“๐’—๐’‚๐’“๐’Š๐’๐’ˆ๐’†๐’ ๐’‚๐’‚๐’ ๐’—๐’“๐’Š๐’†๐’๐’…๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’Œ๐’†๐’๐’๐’Š๐’”๐’”๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’๐’—๐’†๐’“๐’•๐’–๐’Š๐’ˆ๐’…๐’† ๐’‰๐’†๐’ ๐’๐’Ž ๐’๐’๐’Œ ๐’๐’‚๐’‚๐’“ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’•๐’† ๐’“๐’†๐’Š๐’›๐’†๐’.

๐‘ถ๐’‘ ๐’…๐’†๐’›๐’† ๐’Ž๐’‚๐’๐’Š๐’†๐’“ ๐’˜๐’Š๐’ ๐’Š๐’Œ ๐’‚๐’๐’…๐’†๐’“๐’†๐’ ๐’˜๐’†๐’ˆ๐’˜๐’Š๐’‹๐’” ๐’Ž๐’‚๐’Œ๐’†๐’ ๐’๐’‡ ๐’•๐’Š๐’‘๐’” ๐’ˆ๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’๐’—๐’†๐’“ ๐’˜๐’‚๐’• ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’•๐’† ๐’ƒ๐’Š๐’†๐’…๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’†๐’‡๐’•.

๐‘จ๐’๐’๐’† ๐’Š๐’๐’‡๐’๐’“๐’Ž๐’‚๐’•๐’Š๐’† ๐’๐’‘ ๐’…๐’†๐’›๐’† ๐’˜๐’†๐’ƒ๐’”๐’Š๐’•๐’† ๐’Š๐’” ๐’ˆ๐’†๐’”๐’„๐’‰๐’“๐’†๐’—๐’†๐’ ๐’–๐’Š๐’• ๐’†๐’Š๐’ˆ๐’†๐’ ๐’†๐’“๐’—๐’‚๐’“๐’Š๐’๐’ˆ ๐’Ž๐’†๐’• ๐’†๐’Š๐’ˆ๐’†๐’ ๐’ƒ๐’†๐’†๐’๐’…๐’Ž๐’‚๐’•๐’†๐’“๐’Š๐’‚๐’‚๐’.

๐‘ซ๐’๐’๐’“ ๐’Ž๐’Š๐’‹๐’ ๐’“๐’†๐’ˆ๐’†๐’๐’Ž๐’‚๐’•๐’Š๐’ˆ ๐’ƒ๐’†๐’›๐’๐’†๐’Œ ๐’‚๐’‚๐’ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’›๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐’˜๐’†๐’ƒ๐’”๐’Š๐’•๐’† ๐’›๐’Š๐’„๐’‰ ๐’๐’๐’Œ ๐’Ž๐’†๐’†๐’“ ๐’Œ๐’–๐’๐’๐’†๐’ ๐’๐’๐’•๐’‘๐’๐’๐’๐’Š๐’†๐’.

๐‘ฎ๐’“๐’‚๐’‚๐’ˆ ๐’˜๐’Š๐’ ๐’Š๐’Œ ๐’๐’๐’Œ ๐’Ž๐’Š๐’‹๐’ ๐’๐’‚๐’๐’…๐’ˆ๐’†๐’๐’๐’•๐’†๐’ ๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’”๐’•๐’†๐’–๐’๐’†๐’ ๐’…๐’Š๐’† ๐’‰๐’Š๐’†๐’“ ๐’†๐’†๐’ ๐’Š๐’๐’—๐’†๐’”๐’•๐’†๐’“๐’Š๐’๐’ˆ ๐’‰๐’†๐’ƒ๐’ƒ๐’†๐’ ๐’ˆ๐’†๐’…๐’‚๐’‚๐’ ๐’›๐’๐’…๐’‚๐’• ๐’˜๐’† ๐’๐’๐’Œ ๐’Š๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’ƒ๐’–๐’Š๐’•๐’†๐’๐’๐’‚๐’๐’… ๐’†๐’๐’Œ๐’‚๐’‚๐’“ ๐’˜๐’†๐’•๐’†๐’ ๐’•๐’† ๐’—๐’Š๐’๐’…๐’†๐’.

ยก๐‘ฏ๐’‚๐’”๐’•๐’‚ ๐‘ท๐’“๐’๐’๐’•๐’!โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™๐‘ด๐’๐’“๐’† ๐’•๐’‰๐’‚๐’ ๐Ÿ๐ŸŽ ๐’š๐’†๐’‚๐’“๐’” ๐’‚๐’ˆ๐’ ๐‘ฐ ๐’ˆ๐’๐’• ๐’•๐’ ๐’Œ๐’๐’๐’˜ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’†.


๐‘จ๐’• ๐’๐’†๐’‚๐’”๐’• ๐’๐’๐’„๐’† ๐’‚ ๐’š๐’†๐’‚๐’“ ๐‘ฐ ๐’”๐’‘๐’†๐’๐’• ๐’‚ ๐’‡๐’†๐’˜ ๐’˜๐’†๐’†๐’Œ๐’” ๐’Š๐’ ๐‘ช๐’๐’”๐’•๐’‚ ๐‘จ๐’…๐’†๐’‹๐’†.

๐‘ถ๐’—๐’†๐’“ ๐’•๐’‰๐’† ๐’š๐’†๐’‚๐’“๐’” ๐‘ฐ ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐’ƒ๐’†๐’†๐’ ๐’‚๐’ƒ๐’๐’† ๐’•๐’ ๐’†๐’™๐’‘๐’๐’๐’“๐’† ๐’•๐’‰๐’Š๐’” ๐’ƒ๐’†๐’‚๐’–๐’•๐’Š๐’‡๐’–๐’ ๐’Š๐’”๐’๐’‚๐’๐’….

๐‘ฐ ๐’”๐’‰๐’‚๐’“๐’†๐’… ๐’Ž๐’š ๐’†๐’™๐’‘๐’†๐’“๐’Š๐’†๐’๐’„๐’†๐’” ๐’˜๐’Š๐’•๐’‰ ๐’‡๐’“๐’Š๐’†๐’๐’…๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’‘๐’†๐’๐’‘๐’๐’† ๐‘ฐ ๐’ˆ๐’ ๐’•๐’ ๐’Œ๐’๐’๐’˜ ๐’‚๐’๐’… ๐’„๐’๐’๐’—๐’Š๐’๐’„๐’†๐’… ๐’•๐’‰๐’†๐’Ž ๐’•๐’ ๐’•๐’“๐’‚๐’—๐’†๐’ ๐’•๐’ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’†.

๐‘ป๐’‰๐’“๐’๐’–๐’ˆ๐’‰ ๐’•๐’‰๐’Š๐’” ๐’˜๐’‚๐’š ๐‘ฐ ๐’˜๐’‚๐’๐’• ๐’•๐’ ๐’ˆ๐’–๐’Š๐’…๐’† ๐’๐’•๐’‰๐’†๐’“๐’” ๐’๐’“ ๐’ˆ๐’Š๐’—๐’† ๐’•๐’Š๐’‘๐’” ๐’‚๐’ƒ๐’๐’–๐’• ๐’˜๐’‰๐’‚๐’• ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’‰๐’‚๐’” ๐’•๐’ ๐’๐’‡๐’‡๐’†๐’“.

๐‘จ๐’๐’ ๐’Š๐’๐’‡๐’๐’“๐’Ž๐’‚๐’•๐’Š๐’๐’ ๐’๐’ ๐’•๐’‰๐’Š๐’” ๐’˜๐’†๐’ƒ๐’”๐’Š๐’•๐’† ๐’Š๐’” ๐’˜๐’“๐’Š๐’•๐’•๐’†๐’ ๐’‡๐’“๐’๐’Ž ๐’‘๐’†๐’“๐’”๐’๐’๐’‚๐’ ๐’†๐’™๐’‘๐’†๐’“๐’Š๐’†๐’๐’„๐’† ๐’˜๐’Š๐’•๐’‰ ๐’๐’–๐’“ ๐’๐’˜๐’ ๐’Š๐’Ž๐’‚๐’ˆ๐’†๐’”.

๐‘ซ๐’–๐’† ๐’Ž๐’š ๐’“๐’†๐’ˆ๐’–๐’๐’‚๐’“ ๐’—๐’Š๐’”๐’Š๐’• ๐’•๐’ ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’†, ๐’•๐’‰๐’† ๐’˜๐’†๐’ƒ๐’”๐’Š๐’•๐’† ๐’˜๐’Š๐’๐’ ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’ƒ๐’† ๐’‚๐’ƒ๐’๐’† ๐’•๐’ ๐’ƒ๐’† ๐’Ž๐’๐’“๐’† ๐’…๐’†๐’—๐’†๐’๐’๐’‘๐’†๐’….

๐‘ฐ ๐’˜๐’๐’–๐’๐’… ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’๐’Š๐’Œ๐’† ๐’•๐’ ๐’”๐’–๐’‘๐’‘๐’๐’“๐’• ๐’•๐’‰๐’† ๐’•๐’๐’–๐’“๐’Š๐’”๐’Ž ๐’”๐’†๐’„๐’•๐’๐’“ ๐’•๐’‰๐’‚๐’• ๐’“๐’†๐’„๐’†๐’๐’•๐’๐’š ๐’‰๐’‚๐’” ๐’ƒ๐’†๐’†๐’ ๐’‰๐’Š๐’• ๐’•๐’‰๐’“๐’๐’–๐’ˆ๐’‰ ๐’•๐’‰๐’† ๐‘ช๐’๐’“๐’๐’๐’‚ ๐’—๐’Š๐’“๐’–๐’”, ๐’‚๐’๐’… ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’Ž๐’š ๐’„๐’๐’–๐’๐’•๐’“๐’š๐’Ž๐’†๐’ ๐’˜๐’‰๐’ ๐’‰๐’‚๐’—๐’† ๐’Ž๐’‚๐’…๐’† ๐’‚๐’ ๐’Š๐’๐’—๐’†๐’”๐’•๐’Ž๐’†๐’๐’• ๐’‰๐’†๐’“๐’† ๐’”๐’ ๐’•๐’‰๐’‚๐’• ๐’˜๐’† ๐’„๐’‚๐’ ๐’‡๐’Š๐’๐’… ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’๐’•๐’‰๐’†๐’“ ๐’‚๐’ƒ๐’“๐’๐’‚๐’….


๐‘ฏ๐’‚๐’”๐’•๐’‚ ๐‘ท๐’“๐’๐’๐’•๐’!
You Might Also Like:
bottom of page