top of page
  • Foto van schrijverSharon De Haes

๐•‹๐•–๐•Ÿ๐•–๐•ฃ๐•š๐•—๐•–... โ˜€


๐‘ฏ๐’†๐’• ๐’†๐’Š๐’๐’‚๐’๐’… ๐’Ž๐’†๐’• ๐’…๐’† ๐’†๐’†๐’–๐’˜๐’Š๐’ˆ๐’† ๐’๐’†๐’๐’•๐’†!

๐‘ซ๐’† ๐’Œ๐’๐’‘๐’๐’๐’‘๐’†๐’“ ๐’—๐’‚๐’ ๐’…๐’† ๐‘ช๐’‚๐’๐’‚๐’“๐’Š๐’”๐’„๐’‰๐’† ๐’†๐’Š๐’๐’‚๐’๐’…๐’†๐’ ๐’†๐’ ๐’†๐’†๐’ ๐’†๐’๐’๐’“๐’Ž๐’† ๐’•๐’๐’†๐’“๐’Š๐’”๐’•๐’Š๐’”๐’„๐’‰๐’† ๐’•๐’“๐’†๐’Œ๐’‘๐’๐’†๐’Š๐’”๐’•๐’†๐’“ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’‚๐’๐’๐’† ๐’๐’†๐’†๐’‡๐’•๐’Š๐’‹๐’…๐’”๐’ˆ๐’“๐’๐’†๐’‘๐’†๐’. ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’Š๐’” ๐’‚๐’๐’”๐’๐’๐’Œ ๐’…๐’† ๐’Š๐’…๐’†๐’‚๐’๐’† ๐’›๐’๐’-๐’›๐’†๐’†-๐’”๐’•๐’“๐’‚๐’๐’… ๐’—๐’‚๐’Œ๐’‚๐’๐’•๐’Š๐’† ๐’Ž๐’‚๐’‚๐’“... ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’‰๐’†๐’†๐’‡๐’• ๐’๐’๐’Œ ๐’›๐’๐’—๐’†๐’†๐’ ๐’Ž๐’†๐’†๐’“ ๐’•๐’† ๐’ƒ๐’Š๐’†๐’…๐’†๐’...


โงโ–‘๐„โ–‘๐โ–‘๐†โ–‘๐‹โ–‘๐ˆโ–‘๐’โ–‘๐‡โ–‘โ˜™


๐‘ป๐’‰๐’† ๐’Š๐’”๐’๐’‚๐’๐’… ๐’๐’‡ ๐’†๐’•๐’†๐’“๐’๐’‚๐’ ๐’”๐’‘๐’“๐’Š๐’๐’ˆ!

๐‘ป๐’‰๐’† ๐’๐’†๐’‚๐’…๐’†๐’“ ๐’๐’‡ ๐’•๐’‰๐’† ๐‘ช๐’‚๐’๐’‚๐’“๐’š ๐‘ฐ๐’”๐’๐’‚๐’๐’…๐’” ๐’‚๐’๐’… ๐’‚ ๐’‰๐’–๐’ˆ๐’† ๐’•๐’๐’–๐’“๐’Š๐’”๐’• ๐’‚๐’•๐’•๐’“๐’‚๐’„๐’•๐’Š๐’๐’ ๐’‡๐’๐’“ ๐’‚๐’๐’ ๐’‚๐’ˆ๐’† ๐’ˆ๐’“๐’๐’–๐’‘๐’”. ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’Š๐’” ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’•๐’‰๐’† ๐’Š๐’…๐’†๐’‚๐’ ๐’”๐’–๐’-๐’”๐’†๐’‚-๐’ƒ๐’†๐’‚๐’„๐’‰ ๐’‰๐’๐’๐’Š๐’…๐’‚๐’š ๐’ƒ๐’–๐’• ... ๐‘ป๐’†๐’๐’†๐’“๐’Š๐’‡๐’† ๐’‚๐’๐’”๐’ ๐’‰๐’‚๐’” ๐’”๐’ ๐’Ž๐’–๐’„๐’‰ ๐’Ž๐’๐’“๐’† ๐’•๐’ ๐’๐’‡๐’‡๐’†๐’“ ...
You Might Also Like:
bottom of page